Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Capsugel technológia

 

http://vitalimax.hu/spl/164311/NutriLAB_nemet_francia_termekek

 

Capsugel ill. Licaps technológiáról röviden


Miért más a Licaps?

Az étrendkiegészítők nagy többsége főleg növényi kivonatokat, olajokat tartalmaz, előfordulhat állati eredetű is, ilyen pl. halolaj. Az olajok, zsírok köztudottan tárolás közben oxidálódnak (avasodnak). Oxidáció hatására a hatóanyagok veszítenek hatásosságukból.


Capsugel technológiával a hatóanyag kapszulába töltése után, a fennmaradó térben megmaradó levegőt nitrogén gázra cserélik le. Így hosszú távon kivédik az olajokat oxidációs hatásoktól. Ez érvényes a lágyzselatin kapszulákra is.


Licaps technológia a kemény zselatin kapszulákra specializálódott. Itt a nitrogén csere után a két kapszula fél zárására is szükség van. Hagyományos melegítéses technológia helyett (amikor hő hatására szintén sérül a kapszula tartalma) egy vékony film réteggel történik a  ragasztás. Ami szintén megőrzi a kapszula tartalmát. Záráskor pedig hermetikusan lezárja a kapszulateret úgy, hogy a kívülről befelé történő levegő bejutását megakadályozza.

Ezeken a technológiai megoldásokon kívül jellemző még a kapszulákra, hogy áttetszőek, esztétikusak, könnyen bevehetőek, felszívódásuk kiválló, felhasználóbarátak.


Capsugel 100%-ban Pfizer tulajdonban lévő gyáregység

 

http://vitalimax.hu/spl/164311/NutriLAB_nemet_francia_termekek

 

 

A mappában található képek előnézete Táplálék kiegészítők, vitaminok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.